Skip to content

Microneedling

De Dermapen, of anders genoemd Micro Needling, is het nieuwste en meest geavanceerde apparaat op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. De Dermapen wordt wereldwijd gebruikt door dermatologen, cosmetische chirurgen, huidtherapeutes en gediplomeerde schoonheidsspecialistes.

Hoe werkt de Derma Pen Treatment?
Dermapen maakt vibrerend kleine kanaaltjes in de huid. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog maar precies genoeg om de huid op een natuurlijke manier te activeren en dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de prikkeling in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld. De DermaPen verhoogt de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten. Doordat bindweefsel diep in de huid gestimuleerd wordt, merkt u dat de huid na enkele behandelingen steviger en gladder wordt.

Reliëf door acne-littekens en rimpels verminderd geleidelijk. De celdeling krijgt daarnaast een enorme boost. Oude cellen schilferen in de weken na de behandeling versneld af en nieuwe cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun, zoals deze hoort te zijn. Daardoor hebben verstoppingen (comedonen) minder kans. Behandeling met de Dermapen heeft dus ook een zuiverend effect. Overmatig pigment (zonnevlekken, ouderdomsvlekken of andere hyperpigmentaties) dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert mee af en vervaagt, waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen. Uw huidteint wordt egaler en stralender. Tot slot kunnen serums met hoogwaardige actieve werkstoffen veel beter in de huid opgenomen worden. De huidspecialist kan u een producten adviseren om thuis, tussen de behandelingen door, het effect van een needling behandeling optimaliseren. De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid, welke minder pijnlijk zijn dan een rolbehandeling, en goed te verdragen is zonder verdoving.

 

Hoe ziet de huid er na de DermaPen behandeling uit?
Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naaldjes zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen. 2 tot 3 dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten, een huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor uw omgeving. Dat is ook weer het voordeel van de Dermapen: de behandeling is vriendelijk voor de bovenste huidlaag! Door de versnelde celdeling kan uw huid licht gaan schilferen waarbij de dode huidcellen loslaten. Dit is een gunstige reactie op de Dermapen behandeling. Het is noodzakelijk de huid goed te beschermen met een minimale SPF 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid.

De Dermapen kan ingezet worden voor de behandeling van:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Acne-littekens
  • Alle andere littekens
  • Grove huidstructuur/vergrootte poriën
  • Zon beschadiging
  • Pigment  problemen
  • Striae/zwangerschap striemen
  • Verslapte huid
  • Rosacea

Hoe vaak mag ik een DermaPen™behandeling herhalen?

De aanmaak van bindweefsel (collageen en elastine) is een geleidelijk proces dat zich ‘onder’ het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 5 à 6 behandelingen in kuurverband (elke 4-6 weken) nodig voor een zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de vooruitgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Dermapen zal een boost zijn voor uw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering van uw huid goed gevolgd kan worden.

De Dermapen werkt het beste in een kuur verband. Meerdere behandelingen geven u een blijvend resultaat.
Om deze kwaliteit te garanderen bieden wij alleen kuren aan.

Microneedling

Diverse behandelingen

vanaf: € 75,00
Tijdsduur afhankelijk van behandeling